Sedihkan? Doktor kata kita ada banyak penyakit, sama ada penyakit keturunan dan bukan keturunan…

 Kencing manis, darah tinggi, kolestrol, sakit lutut tak baik- baik, perut kembung, badan rasa sakit, asyik bergantung dengan ubat je, hmmm

Sampai bila nak hadap ni semua? Setiap hari masalah yang sama je, sakit sana sini. Dah guna banyak produk tapi tak juga berkesan. Pastu kena dialisis pulak sebab ubat tahan sakit dah effect buah pinggang… 

Saya tahu korang mesti sedih, dah banyak duit habis beli produk macam- macam tapi tak juga berkesan kan?

Jangan risau, saya janji penyelesaiannya ada di sini

Dulu, mak dengan ayah saya selalu MENGADU SAKIT KAKI DAN SENDI lebih lebih lagi masa nak ambil wuduk.

Mengeset kaki nak pergi ke tandas, saya sebagai anak rasa sedih sangat-sangat …

Macam macam jenis ubat saya beli dan cuba amal, habis duit beli ubat je lah. Tak ada kesan apa pun.

Sampai bila la nak hadap sakit macam ni kan …

Sehinggalah suatu hari terjumpa dengan Trigonella (Halba), TERUS CUBA dan Alhamdulillah segala sakit yang di alami SEMAKIN HILANG.

APA ITU TRIGONELLA (HALBA) ?

TRIGONELLA diperbuat daripada halba iaitu tumbuhan yang tergolong dalam famili Fabaceae.

Halba juga merupakan makanan sunnah yang dapat memberi banyak khasiat kepada badan kita.

 

Adakah anda  mengalami tanda-tanda di bawah?

Kalau anda ada tanda-tanda di atas, kemungkinan besar anda tergolong dalam statistik di bawah ini

TAPIII!!! Anda dah cuba banyak cara tapi masih tiada perubahan? Dah beli banyak produk, cuba banyak cara tapi tak berkesan dan tiada perubahan juga?? Nak cari ikhtiar lain?? Takpe meh sini saya bantu menyelesaikan masalah anda!!

Saya yakin, inilah penyelesaiannya

Selain terbukti berkesan merawat pelbagai penyakit seperti di atas, Trigonella juga mampu meningkatkan sistem imunisasi badan dengan kadar multivitamin semulajadi.

DIHASILKAN DARI BAHAN YANG HALAL, BERSIH, 100% ORGANIK DAN TERBUKTI BERKESAN

Tahukah anda? Dalam Fenugreek/ Halba mempunyai banyak vitamin dan mineral

DISCLAIMER: Keberkesanan produk ini disebabkan oleh bahan semulajadi dan menggunakan teknologi terkini dari Jerman yang membantu mengekalkan khasiat dari bahan- bahan semulajadi. Produk ini mempunyai Certificate of Analysis (COA) melepasi drug screening test dan heavy metal test mengikut piawaian dan dijamin selamat serta lulus KKM

Meh kita tengok testimoni TRIGONELLA

Kami dah berjaya bantu seramai 10,356 orang dari penyakit mereka sebelum ini.. Alhamdulillah..

Khas untuk anda! Kami mengadakan cabutan bertuah jika anda membeli PAKEJ 3 atau PAKEJ 4, nama anda akan tersenarai dalam cabutan bertuah bulanan

Apa tunggu lagi?? Dapatkan sekarang sebelum promosi kami tamat!!

Minit
Saat

Hari ini kami bagi harga promosi terhad kepada 30 orang terawal sahaja!!

Cuba perhatikan baik baik gambar di bawah dan renungkan

SERONOK KAN TENGOK KENANGAN KENANGAN LAMA DULU, AKTIF JE NAK BUAT APA PON. TAK TERINGIN KE NAK KEMBALI SIHAT MACAM DULU ? 

Jangan cuba tangguh lagi!

Makin lama tangguh makin menjadi-jadi masalah kesihatan ni.

Jangan dah teruk nanti baru nak menyesal, cuba dulu beli 2 atau 3 botol makan secara konsisten dan rasai perubahan yang terbesar dalam hidup anda! Ramai yang harapkan ubat hospital je kan?  Jangan sampai nanti dah makin teruk masalah yang anda hadapi, baru nak cari ikhtiar kan?

Ingat! Tiada siapa yang akan bantu kita kecuali diri kita sendiri..

Saya merayu, inilah masanya untuk ubah kehidupan anda menjadi lebih sihat dan bertenaga seperti dulu kala.

Dengan promosi PKP ini mampu menjimatkan kos-kos pengubatan anda! 
Jom kita sihat sama-sama ! Pssttt… kalau bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak untuk cari alternatif lain untuk merawat masalah anda? Peluang hanya datang sekali! Jangan tangguh lagi!

SOALAN LAZIM

TRIGONELLA diperbuat daripada halba iaitu tumbuhan yang tergolong dalam famili Fabaceae. Ditanam di seluruh dunia sebagai tanaman separa gersang, ia digunakan sebagai kedua-dua herba (daunnya) dan rempah (bijinya). Halba juga sering digunakan untuk memasak kari. Perkataan bahasa Melayu, “halba”, berasal daripada nama bahasa Arab, “Hilbeh” (حلبة). Nama saintifiknya Trigonella foenum-graecum.

Kandungan TRIGONELLA ialah halba dan kapsul halalgel semata mata, tiada campuran herba lain , dadah atau bahan kimia berbahaya

1. Menyingkirkan kolestrol jahat dengan pengambilan konsisten selama 25 hari

2. Detox perut 

3. Menghilangkan lendir tekak

4. Melegakan sakit kepala/migraine

5. Menyembuhkan buasir

6. Membantu menyelesaikan masalah anemia ( kurang darah merah )

7. Sangat serasi dengan masalah sakit urat ,kebas , letih lesu , lemah badan.

8. Sangat membantu membuang angin dalam badan

9. Menghilangkan kembung, sebu dan senak

10. Berfungsi mengeluarkan insulin secara semula jadi untuk membantu mengawal paras gula dalam darah

11. Rawatan topikal yang berkesan utk masalah kulit seperti bisul , luka , ekzema .

12. Mencantikkan kulit jika diambil secara konsisten

Berapa kapsul sehari?

1 kapsul 2 kali sehari. Sekiranya berat badan lebih , boleh ambil 3 kapsul sehari .
2 kapsul pada waktu malam dan 1 kapsul pada waktu pagi.

 

Bolehkah kapsul halba dimakan lebih dr 3 kapsul sehari?

Boleh, sekiranya anda tidak mampu menahan kesakitan. Dimakan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam. Kurangkan dos semula apabila sakit mula berkurang.


Bilakah waktu paling sesuai untuk makan kapsul halba?

1 @ 2 biji sebelah malam dan 1 biji sebelah pagi.

 

Sekiranya terlupa makan diwaktu pagi , bolehkah diambil pada waktu petang, kemudian malam.?

Boleh ,tidak ada masalah kerana halba adalah herba makanan biasa , bukan dadah atau chemical bahaya.

 

Bolehkah diambil sekiranya makan ubat hospital?

Boleh,tiada masalah. Makan di waktu berasingan jarak 40 minit atau satu jam..

Halba membantu buah pinggang clearkan sisa toksin yg dtinggalkan oleh ubat hospital. SANGAT BAGUS DAN BERBALOI!

Boleh dimakan seawal umur 12 tahun utk membantu masalah haid sehinggalah umur 100 tahun

Pengalaman pengguna trigonella halba adalah berbeza mengikut jantina, umur ,rutin pemakanan,gaya hidup , tahap tekanan emosi serta faktor fizikal yang lain. Trigonella atau halba adalah di antara halba yang dijadikan ubat tertua di dunia.

Produk ini mempunyai KKM (MAL 22026123TC) dan Certificate of Analysis (COA) melepasi drug screening test dan heavy metal test mengikut piawaian. Tiada bahan berbahaya, dan semestinya bersih, halal dan 100% organik dan terbukti berkesan. 

All Rright Reserved | Trigonella | Ghazwan Enterprise © 2021 

PRIVACY POLICY

PENAFIAN: KEBERKESANAN PRODUK INI BERGANTUNG KEPADA CARA PENGGUNAAN YANG BETUL. PRODUK INI BERIKAN KESAN YANG TERBAIK SEKIRANYA PENGGUNA PAKAI SECARA KONSISTEN

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...