TRIGONELLA

Adakah anda berumur 30 tahun keatas dan mengalami tanda-tanda di bawah?

Kalau anda ada tanda-tanda di atas, anda mungkin tergolong dalam statistik di bawah ini

TAPIII!!! Anda dah cuba banyak cara tapi masih tiada perubahan? Dah beli banyak produk, cuba banyak cara tapi tak berkesan dan tiada perubahan juga?? Nak cari ikhtiar lain?? Takpe meh sini saya bantu menyelesaikan masalah anda!!

BERITA BAIK!!

Khas untuk yang menghidapi masalah-masalah di atas…Memperkenalkan..

TRIGONELLA

Selain terbukti berkesan merawat pelbagai penyakit seperti di atas, Trigonella juga mampu meningkatkan sistem imunisasi badan dengan kadar multivitamin semulajadi.

DIHASILKAN DARI BAHAN YANG HALAL, BERSIH, 100% ORGANIK DAN TERBUKTI BERKESAN

Ya TRIGONELLA ni ramuan halba, ianya terkenal dan selalu digunakan oleh orang tua dulu-dulu. Tapii…Renyah nak amalkan, nak kena rebus bagai, ada yang tak suka baunya. Tapi kini, dah tersedia dalam kapsul. Amat mudah nak amalkan ikut dosage sesuai yang diluluskan. Terbukti selamat dan berkesan.

DISCLAIMER: Produk ini mempunyai Certificate of Analysis (COA) melepasi drug screening test dan heavy metal test mengikut piawaian dan dijamin selamat

Meh kita tengok testimoni TRIGONELLA

Bayangkan kesan-kesan ni pun anda boleh turut rasai. Nikmatnya hidup bila masalah kesihatan kita alami dan risaukan sekian lama dah tiada lagi dan kembali sihat seperti dulu kan??

Khas untuk anda! Kami mengadakan cabutan bertuah jika anda membeli PAKEJ 3, nama anda akan tersenarai dalam cabutan bertuah bulanan

Apa tunggu lagi?? Dapatkan sekarang sebelum promosi kami tamat!!

Minit
Saat

Promosi terhad kepada 30 orang terawal pada hari ini sahaja!!

Penjimatan sehingga 60% untuk PAKEJ 3 (RECOMMENDED)

Jangan cuba tangguh lagi!

Makin lama tangguh makin menjadi-jadi masalah kesihatan ni.

Jangan dah teruk nanti baru nak menyesal, cuba dulu beli 2 atau 3 botol makan secara konsisten dan rasai perubahan yang terbesar dalam hidup anda! Ramai yang harapkan ubat hospital je kan?  Jangan sampai nanti dah makin teruk masalah yang anda hadapi, baru nak cari ikhtiar kan?

Ingat! Tiada siapa yang akan bantu kita kecuali diri kita sendiri..

Saya merayu, inilah masanya untuk ubah kehidupan anda menjadi lebih sihat dan bertenaga seperti dulu kala.

Dengan promosi PKP ini mampu menjimatkan kos-kos pengubatan anda! 
Jom kita sihat sama-sama ! Pssttt… kalau bukan hari ini, bila lagi anda nak bertindak untuk cari alternatif lain untuk merawat masalah anda? Peluang hanya datang sekali! Jangan tangguh lagi!

SOALAN LAZIM

TRIGONELLA diperbuat daripada halba iaitu tumbuhan yang tergolong dalam famili Fabaceae. Ditanam di seluruh dunia sebagai tanaman separa gersang, ia digunakan sebagai kedua-dua herba (daunnya) dan rempah (bijinya). Halba juga sering digunakan untuk memasak kari. Perkataan bahasa Melayu, “halba”, berasal daripada nama bahasa Arab, “Hilbeh” (حلبة). Nama saintifiknya Trigonella foenum-graecum.

Kandungan TRIGONELLA ialah halba dan kapsul halalgel semata mata, tiada campuran herba lain , dadah atau bahan kimia berbahaya

1. Menyingkirkan kolestrol jahat dengan pengambilan konsisten selama 25 hari

2. Detox perut 

3. Menghilangkan lendir tekak

4. Melegakan sakit kepala/migraine

5. Menyembuhkan buasir

6. Membantu menyelesaikan masalah anemia ( kurang darah merah )

7. Sangat serasi dengan masalah sakit urat ,kebas , letih lesu , lemah badan.

8. Sangat membantu membuang angin dalam badan

9. Menghilangkan kembung, sebu dan senak

10. Berfungsi mengeluarkan insulin secara semula jadi untuk membantu mengawal paras gula dalam darah

11. Rawatan topikal yang berkesan utk masalah kulit seperti bisul , luka , ekzema .

12. Mencantikkan kulit jika diambil secara konsisten

Berapa kapsul sehari?

1 kapsul 2 kali sehari. Sekiranya berat badan lebih , boleh ambil 3 kapsul sehari .
2 kapsul pada waktu malam dan 1 kapsul pada waktu pagi.

 

Bolehkah kapsul halba dimakan lebih dr 3 kapsul sehari?

Boleh, sekiranya anda tidak mampu menahan kesakitan. Dimakan 2 kapsul pada waktu pagi dan 2 kapsul pada waktu malam. Kurangkan dos semula apabila sakit mula berkurang.


Bilakah waktu paling sesuai untuk makan kapsul halba?

1 @ 2 biji sebelah malam dan 1 biji sebelah pagi.

 

Sekiranya terlupa makan diwaktu pagi , bolehkah diambil pada waktu petang, kemudian malam.?

Boleh ,tidak ada masalah kerana halba adalah herba makanan biasa , bukan dadah atau chemical bahaya.

 

Bolehkah diambil sekiranya makan ubat hospital?

Boleh,tiada masalah. Makan di waktu berasingan jarak 40 minit atau satu jam..

Halba membantu buah pinggang clearkan sisa toksin yg dtinggalkan oleh ubat hospital. SANGAT BAGUS DAN BERBALOI!

Boleh dimakan seawal umur 12 tahun utk membantu masalah haid sehinggalah umur 100 tahun

Pengalaman pengguna trigonella halba adalah berbeza mengikut jantina, umur ,rutin pemakanan,gaya hidup , tahap tekanan emosi serta faktor fizikal yang lain. Trigonella atau halba adalah di antara halba yang dijadikan ubat tertua di dunia.

Produk ini mempunyai Certificate of Analysis (COA) melepasi drug screening test dan heavy metal test mengikut piawaian. Tiada bahan berbahaya, dan semestinya bersih, halal dan 100% organik dan terbukti berkesan. 

All Rright Reserved | Trigonella | Ghazwan Enterprise © 2021 

PRIVACY POLICY

PENAFIAN: KEBERKESANAN PRODUK INI BERGANTUNG KEPADA CARA PENGGUNAAN YANG BETUL. PRODUK INI BERIKAN KESAN YANG TERBAIK SEKIRANYA PENGGUNA PAKAI SECARA KONSISTEN

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...